ΥΛΙΚΑ
- 3 στήθη από κοτόπουλο κομμένο σε μπουκίτσες
- 1 μικρή κρέμα γάλακτος
- 1 πιπεριά κομμένη ροδέλες
- 1/2 κουταλάκι κάρυ Χάρμα ,
- 1/2 κουταλάκι μίγμα Χάρμα για κοτόπουλο
- αλάτι Ιμαλάιων Χάρμα – πιπέρι μαύρο Χάρμα
- 1/2 ποτήρι του νερού κρασί λευκό
- 1 μικρό κουτάκι σε κονσέρβα μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- λίγο αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και κόβουμε σε μπουκίτσες το κοτόπουλο [στήθος χωρίς πέτσα].
- Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί.
- Αλευρώνουμε ελαφρώς τις μπουκίτσες και τις τηγανίζουμε σε σιγανή φωτιά κάτι σαν σοτάρισμα περισσότερο, μετά από 15 -20 λεπτά προσθέτουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια αφού πρώτα τα στραγγίσουμε και τα ξεπλύνουμε καλά.
- Μαγειρεύουμε μέχρι να μαραθούν οι πιπεριές και αμέσως σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μίγμα για κοτόπουλο και κάρυ.
- Σιγομαγειρεύουμε μέχρι να εξατμισθεί το κρασί σε σιγανή θερμοκρασία κι αμέσως προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος να πάει παντού. Σε 3 λεπτά αποσύρουμε από την φωτιά και είναι έτοιμο!
- Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή με ρύζι πιλάφι.
Καλή σας όρεξη!