Μπαρα ανακοινωσεων (GR)

ΕΣΠΑ Λογότυπο

Η Ιστορία μας

OS 0518
Με περισσότερα από 35 χρόνια παράδοσης και δραστηριοποίησης στον κλάδο των τροφίμων, η ελληνική οικογενειακή επιχείρηση BRANDA ασχολείται με την εισαγωγή, την επεξεργασία, τη συσκευασία και τη διάθεση μπαχαρικών, ξηρών καρπών, βοτάνων και αρωματικών φυτών. Μάλιστα, η εταιρεία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σειρά προϊόντων με το brand name “Χάρμα”.

Η ίδρυση της εταιρείας αποτέλεσε καρπό της αγάπης των ανθρώπων της εταιρείας για τα αρωματικά μπαχαρικά και τα αγνά βότανα της ελληνικής γης, τα οποία με πολύ μεράκι και προσανατολισμό στο άρτιο αποτέλεσμα μετατράπηκαν σε εμπορικά προϊόντα, ώστε να είναι διαθέσιμα για το τραπέζι της κάθε οικογένειας. Μετά το πέρας των πρώτων επιτυχημένων ετών, η εταιρεία διεύρυνε τη δραστηριότητά της εντάσσοντας στην γκάμα των προϊόντων της μίγματα μπαχαρικών, ξηρούς καρπούς, μέλι αλλά και άλλα χρήσιμα υλικά γαστρονομίας και όχι μόνο.

OS 0478
OS 0358
Η εταιρεία προμηθεύεται πρώτες ύλες α’ ποιότητας από αξιόπιστους και πολύπειρους προμηθευτές από όλο τον κόσμο οι οποίοι αποτελούν διαχρονικούς συνεργάτες. Για την επεξεργασία των πρωτογενών υλικών, η Branda χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, επιτυγχάνοντας τη  διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της και επενδύοντας συνεχώς στην αναβάθμισή τους.
Η επιχείρηση εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων. Το δίκτυο διανομής των προϊόντων έχει δομηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε η διάθεση των προϊόντων να εξυπηρετεί σε όλη τη χώρα άμεσα και αποτελεσματικά τόσο τις πωλήσεις χονδρικής, αλλά και ζητήσεις μικρότερης κλίμακας από χώρους εστίασης, αναπτύσσοντας για το σκοπό αυτό ειδικές συσκευασίες τροφοδοσίας.
OS 0384
Top Back to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο