Εταιρία

Πάνω από 35 χρόνια η οικογενειακή επιχείρηση BRANDA ασχολείται με την εισαγωγή, την επεξεργασία, τη συσκευασία και τη διάθεση μπαχαρικών, ξηρών καρπών, βοτάνων και αρωματικών φυτών με το brand name “ΧΑΡΜΑ” . Προμηθευόμενη τις πρώτες ύλες από αξιόπιστους προμηθευτές και χρησιμοποιώντας κατά την επεξεργασία τα πιο σύγχρονα μέσα, έχει ως τελικό αποτέλεσμα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.

Η διάθεση και η διανομή των προϊόντων μας γίνεται μέσω χονδρικής πώλησης, αλλά και σε μικρότερη κλίμακα προς χώρους εστίασης, με ειδικές για αυτό το σκοπό συσκευασίες τροφοδοσίας.

Παρακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς προς τη δημιουργικότητα και την διαφοροποίηση, εφαρμόσαμε νέες ιδέες στον τομέα μας, παράγοντας μια γκάμα καινοτόμων προϊόντων. Βασισμένοι σε μυστικά της γευστικής μας παράδοσης, αναμείξαμε γεύσεις και ποικιλίες συστατικών της ελληνικής κουζίνας και δημιουργήσαμε ιδιαίτερα προϊόντα, όπως το νέα μας μίγματα για χωριάτικη σαλάτα, τζατζίκι, φέτα, μουσακά κλπ .

Επιπλέον παρέχουμε σε ομίλους, αλυσίδες SM και εταιρίες χονδρικής πώλησης τη δυνατότητα παραγωγής ιδιωτικής ετικέτας. Η δυναμικότητα και οι υποδομές της εταιρίας μας, την καθιστούν ικανή να δημιουργήσει προϊόντα ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Βασιζόμενη στις άριστες υποδομές της, η εταιρία BRANDA λάνσαρε πρόσφατα την αποκλειστική σειρά προϊόντων Greek Flavor που αποτελείται από μείγματα, μπαχαρικά, αρωματικά φυτά (βότανα), καθώς επίσης και κασετίνες(σετ) προϊόντων.

Δεσμευόμαστε τέλος, τόσο για την σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας, όσο για τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια στη συνεργασία μας.

Σήμερα, η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας BRANDA συμπεριλαμβάνει:

  • Μπαχαρικά & ειδικά μίγματα συσκευασμένα σε σακουλάκια, σε μύλους & σε βάζα
  • Αρωματικά Βότανα και Αφεψήματα
  • Ξηροί καρποί σε βάζο ή σε σακουλάκι
  • Ξύδι, λεμόνι
  • Μέλι
Βρείτε μας στο FB
Ας μαγειρέψουμε ωραίες συνταγές
Powered by Q-base R&D